VLADIMIR BAJIĆ POTPISAO JEDNOGODIŠNJI UGOVOR: Napredak rešio pitanje golmana za novu sezonu
Foto: FK. Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

VLADIMIR BAJIĆ POTPISAO JEDNOGODIŠNJI UGOVOR: Napredak rešio pitanje golmana za novu sezonu

Fudbal -

Pošto je golman Nikola Petrić izrazio želju da svoju profesionalnu karijeru nastavi u inostranstvu, usledila je brza reakcija sportskog sektora. Novi čuvar mrežeNapretka postao je Vladimi Bajić (35), povratnik iz Grčke, koji je potpisao jednogodišnji ugovor.

Bajić je prethodnih pet godina proveo u Grčkoj, dve u Levidijakosu, jednu i AEL – u i poslednje dve u Niki Volosu. U Srbiji, rođeni Novosađanin je branio, pored ostalih klubova i za Borac iz Čačka u dva mandata, Radnički iz Niša, Novi Pazar i Banat iz Zrenjanina…

-Pamtim gostovanje u Kruševcu, sa niškim Radničkim, u sezoni 2016/17. Napredak je posle prvog poluvremena vodio sa 1:0, imao sam baš dosta posla, a matirao me je Ndiaje. Početkom drugog poluvremena Saša Stojanović je sa dva gola obezbedio preokret. Atmosfera na tribinama je bila sjajna, nadam se da će takva biti i u predstojećoj sezoni, priseća se nova Napretkova “jedinica”.

Bajić od ranije ne poznaje nove saigrače, dugo je bio u inostranstvu, seća se da je bio protivnik sa Putinčaninom i Bastajićem i ističe: -Očekujem da ćemo se dobro upoznati tokom pripremnog perioda, pre svega sa kolegama golmanima i nadam se da ćemo imati dobru hemiju u ekipi, što je preduslov za uspeh, konstatuje Vladimir Bajić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track