Belgijanci se uplašili, neće u Novi Sad

Nema promene stadiona

Belgijanci se uplašili, neće u Novi Sad

Fudbal -
Fudbalski savez Belgije nije prihvatio zahtev našeg Saveza da se meč trećeg kola kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo umesto na Marakani igra na Karađorđu

Atmosfera u pobedi protiv Velsa u Novom Sadu očigledno je zaplašila Belgijance, koji neće izaći u susretu Fudbalskom savezu Srbije, tačnije selektoru Siniši Mihajloviću, i pristati da se promeni mesto održavanja treće utakmice Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.Srpski Savez je, naime, već prijavio stadion Crvene zvezde kao poprište derbija Grupe A, ali je ambijent na novosadskom Karađorđu oduševio Mihajlovića, koji ne želi da se u Beogradu bori sa zvižducima navijača i klubaštvom.

Međutim, promenu stadiona mora da odobri i Fudbalski savez Belgije, a u toj organizaciji nisu spremni na ustupke.“Obavešteni smo da FSS želi da igra u Novom Sadu, ali ne pristajemo na tako nešto. Takav zahtev su morali da pošalju najmanje 30 dana pre utakmice, a taj rok je prošao. Utakmica će se, prema planu, igrati u Beogradu”, rekao je za agenciju Belga portparol Fudbalskog saveza Belgije Stefan Van Lok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track