SKANDAL! OŽENIO 32 GODINE MLAĐU: Čuveni sportski komentator ostavio ženu koja boluje od raka zbog najbolje drugarice svoje ćerke
Foto: Screenshot

OSTRVO BRUJI

SKANDAL! OŽENIO 32 GODINE MLAĐU: Čuveni sportski komentator ostavio ženu koja boluje od raka zbog najbolje drugarice svoje ćerke

Fudbal -

Ričard Kiz, čuveni sportski komentator, poslednjih dana je udarna vest u britanskim medijima.

Kiz je prošlog vikenda priredio svadbu sa svojom izabranicom Lusi. Lusi je 32 godine mlađa od njega i bila je najbolja prijateljica njegove ćerke Geme. Ričard je prezhodno napustio svoju suprugu Džuliju koja se godinama bori sa opakom bolešću, a sa kojom je bio 36 godina u braku.

Kiz je radio kao komentator Premijer lige za Skaj sports do 2011. godine. Tada je dobio otkaz zbog seksističkog komentara na račun jedne od retkih žena sudija u Premijer ligi Sijan Mejsi-Elis.

No, nije ostao bez posla. Preselio se u Katar, gde je radio za Bein sports.

Ričarda je supruga Džuli još 2016. godine optužila za neverstvo. On je odlučio da je napusti iako se ona sedam godina borila sa rakom. Dve godine kasnije je prvi put viđen u javnosti sa Lusi. Venčanje je bilo planirano, ali je kovid stanje promenilo planove, pa je venčanje održano tek prošlog vikenda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track