NASTAVLJA SE HAOS U HRVATSKOJ! Savez se oglasio nakon velikog SKANDALA - evo šta kažu o podizanju optužbe protiv Modrića i Lovrena
Foto: CHRIS BRUNSKILL / UPI / Profimedia

haos

NASTAVLJA SE HAOS U HRVATSKOJ! Savez se oglasio nakon velikog SKANDALA - evo šta kažu o podizanju optužbe protiv Modrića i Lovrena

Fudbal -

U Hrvatskoj se podigla velika bura, nakon što je pokrenut postupak protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena, koji su optuženi da su davali lažne iskaze o slučaju Zdravka i Zorana Mamića, Damira Vrbanovića i Milana Pervana.

Sada, povodom celokupne situacije oglasio se i Fudbalski savez Hrvatske saopštenjem vam prenosimo u celosti:

- Hrvatski fudbalski savez u potpunosti poštuje nezavisnost pravosudnih tela, te očekujemo da u svom delovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, nezavisno od imena i prezimena.

- Kao osvajači srebrne i bronzane medalje na FIFA Svetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski fudbal i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. Ali, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos i pravnu sigurnost.

- Stoga Hrvatski fudbalski savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu i bićemo na raspolaganju za pružanje pomoći dvojici legendarnih "Vatrenih" tokom procesa - piše u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track