U RESTORANU NIJE BILO MESTA ZA RONALDA I GEORGINU: Kristijano reakcijom šokirao sve! Niko od gostiju nije hteo da ode
Foto: Paul Cousans / News Licensing / Profimedia

Kao sav normalan svet

U RESTORANU NIJE BILO MESTA ZA RONALDA I GEORGINU: Kristijano reakcijom šokirao sve! Niko od gostiju nije hteo da ode

Fudbal -

Za Kristijana Ronalda vlada uvreženo mišljenje da je umišljeni egocentrik.

No, s vremena na vreme se pojave svedočanstva koja govore da Kristijano i nije baš takav kakvim se najčešće smatra.

Događaj iz jednog torinskog restorana govori u prilog tome. Dok je igrao u Juventusu, Kristijano je sa izabranicom Georginom Rodrigez stigao u restoran gde je imao rezervaciju. Pošto su stigli ranije, a nije bilo slobodnog stola, morali su neko vreme da pričekaju.

Iako je mnogima teško da poveruju da bi zvezda poput Ronalda mogla mirno da čeka u ćošku, upravo se to desilo. Stao je u jedan ugao i bez gunđanja čekao da se oslobodi sto.

- Mušterije su ostale bez teksta. Niko nije pričao. I povrh svega, niko nije želeo da ode. Bili su fascinirani Ronaldom. Zamolio sam ga da sedne za sto za hitne slučajeve, ali kako je vreme odmicalo, niko iz restorana nije ustao i otišao - ispričao je zaposleni u restoranu David Fiore za Tutosport.

Fiore je otkrio još detalja.

- Kristijano nije ništa gestikulirao. Ni Georgina ni njegov sin. Shvatio sam da je Ronaldo, uprkos tome što je svetska zvezda i najbolji fudbaler na svetu, pre svega pristojan dečko. Uveravam vas, video sam ljude daleko manje poznate od njega kako odlaze nakon pet minuta, vrlo bahato, u sličnim situacijama. On je za tim stolom čekao 40-ak minuta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track