UBILI SU MU OCA NA NAJZVERSKIJI NAČIN, PRE DVE GODINE UMRLA MU JE SESTRA: Sada mu je konačno krenulo! Dobio je posao koji je želeo
Foto: Printskrin/Instagram

idemo, momče

UBILI SU MU OCA NA NAJZVERSKIJI NAČIN, PRE DVE GODINE UMRLA MU JE SESTRA: Sada mu je konačno krenulo! Dobio je posao koji je želeo

Fudbal -

Zla kob protekle dve decenije nadvila se nad porodicom Branka Bulatovića, nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Jugoslavije.

Branko Bulatović
foto: Profimedia, Privatna Arhiva

Prvi operativac FSJ Branko Bulatović ubijen je 26. marta 2004. u samom centru Beograda. Njegovo ubistvo i dalje je pod velom misterije, jer je ostalo nerazjašnjeno, pošto ubica nikada nije pronađen. Bulatović je ubijen sa dva hica u potiljak, a policija je saopštila da je ubistvo odrađeno na "profesionalan način".

Ana Bulatović
foto: Nebojša Mandić

Pre dve godine, 13. oktobra 2021. godine umrla je ćerka Branka Bate Bulatovića, Ana Bulatović u 39. godini života. Sahranjena je i počiva u zajedničkoj grobnici sa ocem na Novom groblju u Beogradu.

Blažo Bulatović
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, danas se desila i jedna lepa stvar u porodici Bulatović. Batin sin Blažo Bulatović postao je prvi trener užičke Slobode i vodiće ekipu u Prvoj ligi Srbije. Njega je kao šefa stručnog štaba fudbalskog kluba iz Užica predstavio predsednik Dragan Marjanović.

Sloboda je ovim potezom nastavila sa promocijom mladih trenera. Stručni štab Blaže Bulatovića činiće njegovi pomoćnici Filip Arsenijević i Bojan Miletić, te trener golmana Sekula Vesnić.

Blažo Bulatović
foto: Printskrin/Instagram

Blažo Bulatović (32) biće najmlađi trener u Prvoj ligi Srbije, pošto je nekoliko meseci od njega stariji strateg Grafičara Marko Neđić. Bulatović je najmlađi trener sa položenom PRO licencom u Srbiji, a prošle sezone vodio je dva kluba u Beogradu, Studentski grad i Prvu iskru iz Bariča, pre toga radio je u Jedinstvu iz Surčina i Zvezdari. Bio je asistent u mlađim selekcijama FSS, član stručnog štaba kadetske reprezentacije Srbije koja je pod komandom Radovana Krivokapića osvojila treće mesto na Evropskom prvenstvu.

Želja mu je da jednog dana postane trener Crvene zvezde. Blažo Bulatović bio je dečak kada je ostao bez oca. O njemu je brigu do punoletstva vodio Dejan Savićević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track