MESI DRŽI POLA MAJAMIJA: Ovo su nekretnine slavnog fudbalera! NEPROCENJIVO BOGATSTVO! Jedan stan ima lift za automobil
Foto: Printscreen YouTube

luksuz

MESI DRŽI POLA MAJAMIJA: Ovo su nekretnine slavnog fudbalera! NEPROCENJIVO BOGATSTVO! Jedan stan ima lift za automobil

Fudbal -

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, u narednom periodu će nositi dres Intera iz Majamija.

I dok su mnogi bili u šoku kada je iz Pari Sen Žermena otišao "preko bare", dobrim poznavaocima prilika ovaj potez zvuči sasvim logično.

Jer, Mesi u Majamiju ima nekoliko nekretnina koje vrede pravo bogatstvo.

Lionel Mesi
foto: Printscreen YouTube

Samo na jednom mestu uz obalu mora, poznato je da Argentinac ima četiri nekretnine. I sve četiri je kupio samo za izdavanje. Jedna od njih ima lift za automobile, kojim ljubimac na četiri točka može da se popne do sprata na kojem živite.

Jedna od nekretnina je stan od 440 kvadratnih metara u "Porše dizajn taueru". Mesi takođe poseduje ceo deveti sprat u "Regalija taueru" na Kolins aveniji, dok u obližnjem "Tramp rojalu" poseduje dva luksuzna stana. Sve četiri nekretnine se nalaze na nekoliko minuta hoda jedna od druge.

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Stan u "Porše dizajn" kuli Mesi je kupio 2019. godine za 9 miliona dolara. Najveća zanimljivost ove kule je Dezervator, jedinstveni lift koji vas i vaš automobil vodi pravo kući. Zgrada ima sprat sa privatnim bioskopima, golf terenom i trkačkom stazom. Da ne pominjemo da zgradu 24 sata čuva obezbeđenje, a bazeni, teretane i spa centri su postali klasičan sadržaj. Procenjuje se da u ovoj zgradi živi oko 20 milijardera.

Mesi je nešto manje platio stan u "Regalija" kuli. Stan je ustvari ceo deveti sprat i ima 550 kvadrata. Stan ima četiri spavaće sobe, nekoliko kupatila od italijanskog mermera i finog drveta. U stanu postoji hladnjak za vino u koji može da se stavi čak hiljadu flaša. Stanovnici zgrade imaju šest bazena na raspolaganju, spa centre, fitnes centre, joga studio, dečiju igraonicu, kuhinju, kuvare, šampanj-bar... Najmanja mesečna kirija za stan u zgradi iznosi oko 35.000 evra.

Jedan stan u "Tramp rojalu" Mesija je koštao oko 700.000 evra, ali o tom i još jednom stanu koje poseduje Mesi se malo zna. Jedino je poznato da je jedan stan na 40. spratu, a drugi na 43. spratu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track