ZVEZDINE TRI PROVERE U RANGU LIGE ŠAMPIONA: Eraković pozvao navijače na spektakl meč protiv Fjorentine 26. jula
Foto: www.crvenazvezdafk.com

beograd

ZVEZDINE TRI PROVERE U RANGU LIGE ŠAMPIONA: Eraković pozvao navijače na spektakl meč protiv Fjorentine 26. jula

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su osvajanjem "Pari Premijer kupa" u Rusiji na najbolji mogući način završili pripreme za sezonu koja sledi.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Stub odbrane crveno-belih Strahinja Eraković (22) zadovoljan je urađenim u Sankt Peterburgu.

- Imali smo tri provere koje su definitivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20 hiljada ljudi, baš se osetila sjajna atmosfera, ali smo uspeli da pobedimo. Možemo da budemo zadovoljni, pogotovo jer smo još uvek u pripremnom periodu i najbolje igre nas tek očekuju - rekao je Strahinja Eraković i nastavio:

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Pred nama je Liga šampiona, svi se radujemo što ćemo igrati sa najboljim klubovima u Evropi, a mislim da tu i pripadamo. Same pripreme su protekle sjajno, sjajno smo dočekani u Rusiji, imali smo sve uslove za rad. Radilo se kvalitetno i jako i sada sledi završna faza priprema u Beogradu.

Mladi defanzivac veruje da će navijači ispuniti Marakanu već protiv Fjorentine, 26. jula u 20.00 časova.

- Pozivam navijače da u što većem broju obezbede "Premijum" sezonske ulaznice i da već protiv Fjorentine ispune Marakanu i najave sve ono što nas očekuje od jeseni. Nemam sumnje da će tako i da bude, dugo sam u klubu, Zvezdino sam dete i znam koliko su navijači odani. Na nama je da opravdamo poverenje i da zajedno idemo u nove pobede. Lično, uželeo sam se pune Marakane, jedva čekam utakmice - podvukao je Eraković.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Strahinja Eraković mogao bi da napusti Crvenu zvezdu ovog leta. Za njega su interes pokazali ruski klubovi Zenit, Krasnodar i Spartak, ali i nemački Volfzburg, te italijanski Torino, Verona i Kaljari.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track