TRENER VEST HEMA U NEBRANOM GROŽĐU: Mojs ne može ništa da planira dok se ne završi Rajsov transfer
Foto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

PREMIJER LIGA

TRENER VEST HEMA U NEBRANOM GROŽĐU: Mojs ne može ništa da planira dok se ne završi Rajsov transfer

Fudbal -

Trener fudbalera Vest Hema Dejvid Mojs požalio se u Pertu da "ne može ništa da planira" dok se ne završi prelazak dosadašnjeg kapitena Deklana Rajsa u Arsenal.

Ugovor vredan 105 miliona funti za engleskog fudbalera dogovoren je sa Arsenalom pre deset dana, ali on je i dalje zvanično igrač Vest Hema.

Rajs nije deo tima koji je otputovao u Australiju na prijateljske utakmice protiv Perta i Totenhema, mesec dana pre početka nove sezone u Premijer ligi.

"Dok se to ne uradi, ne možemo ništa da planiramo. Svi znaju kakva je situacija. Čekamo da se nešto desi", rekao je bivši trener Evertona i Mančester junajteda novinarima u Pertu.

On nije želeo da govori o mogućim zamenama za Rajsa, koji je odigrao glavnu ulogu u pobedi Vest Hema protiv Fjorentine u finalu Lige konferencija, ali je istakao da će biti teško zameniti ga.

Uz odsustvo Rajsa i nekoliko drugih zvezda, Vest Hem će u Pertu izvesti podmlađenu ekipu za prve mečeve od osvajanja Lige konferencija.

"Imamo neka fantastična sećanja koja neće brzo izbledeti, ali krenuli smo dalje i pripremamo se za predstojeće mečeve", naveo je Mojs.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track