STAO PRED KAMERE I BEZ UVIJANJA SASUO PRAVU ISTINU O SAUDIJSKOJ ARABIJI! Dok se njegove kolege foliraju, Portugalac priznao sve!
Foto: Printscreen

otvoreno

STAO PRED KAMERE I BEZ UVIJANJA SASUO PRAVU ISTINU O SAUDIJSKOJ ARABIJI! Dok se njegove kolege foliraju, Portugalac priznao sve!

Fudbal -

Dok njegove brojne kolege izmišljaju bajke i javno govore kako su zbog novih izazova rešili da nastave fudbalsku karijeru u Saudijskoj Arabiji, poznati portugalski as Ruben Neves otovreno je priznao ono što svi već znamo - da je u Al Hilal otišao zbog novca!

Portugalac je nedavno šokirao fudbalsku Evropu kada je odlučio da prihvati ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Igrao je sjajno u dresu Vulverhemptona, spekulisalo se da bi mogao da nastavi karijeru u Barseloni, a on je u najboljim igračkim godinama odlučio da napusti Evropu i preseli se u Saudijsku Arabiju.

Za razliku od svojih kolega, koji ne žele javno da priznaju da su zbog novca prihvatili ponude bogatih klubova iz Saudijske Arabije, Neves nije želeo da se folira. Stao je pred kamere i javno priznao da je jedni motiv bio novac.

Potpisao je ugovor do 2026. godine, sedmično zarađuje 350 hiljada evra, što je suma o kojoj u Evropi nije mogao ni da sanja.

"Naravno da sam došao zbog projekta koji mi je klub predstavio, ali svi znate glavni razlog. To je moja porodica i šansa da im pružim život o kom smo maštali. To je najveći razlog zbog kog sam tu. Imam troje dece i sjajnu suprugu i moram da se brinem o njima najbolje što mogu. Oni su moji najveći trofeji", iskren je bio Portugalac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track