GAZDA FULAMA MITROVIĆU IZBIO DESETINE MILIONA IZ DŽEPA: Arapi mu nude 6 puta veće pare, Amerikanac ni da čuje! Pominje i ubistvo
Foto: Dado Đilas

Ne pušta ga

GAZDA FULAMA MITROVIĆU IZBIO DESETINE MILIONA IZ DŽEPA: Arapi mu nude 6 puta veće pare, Amerikanac ni da čuje! Pominje i ubistvo

Fudbal -

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović po svemu sudeći neće ovog leta zaigrati u Saudijskoj Arabiji.

Mitroviću je Al Hilal ponudio trogodišnju saradnju vrednu 75 miliona evra, ali problem u realizaciji transfera pravi vlasnik Fulama, američki biznismen Toni Kan.

Kan nije baš ljubitelj novca koji stiže iz Saudijske Arabije, a to je javno i rekao pomenuvši ubistvo novinara Džamala Kašogija.

"To je zaista neverovatno. Smatraju da ako imaju dovoljno novca, mogu da se izvuku da urade bilo šta, pa čak i ubistvo", aludirao je na ubistvo koje se desilo 2018. godine u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu.

Kan je dodao i da želi da zadrži igrače.

"Pokušavaju da dovedu sve najbolje igrače sveta. Ipak, mi smo izričiti i posvećeni tome da zadržimo svoje najbolje igrače".

Mitrović će tako najverovatnije ostati bez velikih para: On trenutno po ugovoru sa engleskim timom ima nešto više od 4 miliona godišnje, što je naspram 25 miliona koje bi dobio po godini u Arabiji prilično smešna suma.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track