PONIZIO RONALDA PRED CELIM SVETOM! Di Marija provozao Kristijana kao na RINGIŠPILU! Al Nasr doživeo novu BLAMAŽU (VIDEO)
Foto: Printscreen

besplatna vožnja

PONIZIO RONALDA PRED CELIM SVETOM! Di Marija provozao Kristijana kao na RINGIŠPILU! Al Nasr doživeo novu BLAMAŽU (VIDEO)

Fudbal -

Nakon ubedljivog poraza od Selte (0:5), saudijski klub za koji nastupa Kristijano Ronaldo doživeo je blamažu i prijateljskom meču protiv lisabonske Benfike

Nije sve u novcu! Ronaldov klub potrošio je silne milione na pojačanja, Portugalac se busao u grudi i tvrdio kako će liga u kojoj nastupa za par godina moći da parira evropskim ligama petice, ali nakon dva prijateljska susreta Al Nasra jasno se moglo videti da su bogati klubovi iz Saudijske Arabije daleko od Evrope.

Nakon Selte i Benfika je održala čas fudbala Ronaldu i družini. Tim iz Lisabona savladao je Al Nasr rezultatom 4:1, a utisak je da je rezultat moga biti i daleko ubedljiviji.

Već na poluvremenu portugalski tim imao je prednost od 3:1. Prvi gol viđen je u 23. minutu kada se Anhel di Marija prošetao kroz odbranu Al Nasra i zatresao mrežu. U nastavku dva puta je pogađao Gonzalo Ramos za ubedljivih 3:0. Al Nasr je u 42. minutu uspeo da postigne gol i smanji zaostatak. Međutim, u nastavku 19-godišnji Andreas Šjelderup postavio postigao je gol za konačan rezultat 4:1.

Očekivano, Kristijano Ronaldo je tokom čitavog meča bio u centru pažnje. Dočekan je aplauzima, a nešto kasnije imao je i manji sukob sa navijačima, kojima je nakon provokacija pokazivao kako ima pet osvojenih Liga šampiona.

Posebnu pažnju privukao je njegov duel sa bivšim saigračem iz Reala Anhelom Di Marijom. Argentinac ga je lagano dobio u jednom duelu, pa se Ronaldo razbesneo jer ga je posramio pred celim svetom.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track