GOTOVO JE! BOMBA JE AKTIVIRANA - POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Mladi napadač četiri godine u Crvenoj zvezdi
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

TRANSFER

GOTOVO JE! BOMBA JE AKTIVIRANA - POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Mladi napadač četiri godine u Crvenoj zvezdi

Fudbal -

Crvena zvezda uspešno je okončala pregovore sa Vojvodinom oko Uroša Kabića.

Mladi fudbaler je sa ocem u petak boravio na Marakani kod generalnog direktora Zvezdana Terzića i dogovorio lične uslove. Time je potvrđeno pisanje Kurira od pre nekoliko dana, kada smo ekskluzivno najavili dolazak Kabića na Marakanu.

Samo dan posle toga Crvena zvezda je finiširala transfer sa Vojvodinom, matičnim klubom Uroša Kabića (19). Dogovoreno je da šampion Srbije Novosađanima isplati 800.000 evra za obeštećenje, a pripašće im i 20 odsto od naredne prodaje.

Uroš Kabić
foto: Starsport©

Presudila je lična želja Uroša Kabića da dođe u Crvenu zvezdu, jer je čelnicima Vojvodine rekao da ne želi u inostranstvo, već da hoće na Marakanu, kako bi pod komandom Baraka Bahara stekao punu afirmaciju.

Uprava Vojvodine nije želela da pravi problem mladom napadaču, a može se reći da je odlično prošla u poslovnom dogovoru sa Crvenom zvezdom. Ne treba zaboraviti da je klub iz Ljutice Bogdana samo nedelju dana ranije u Vojvodini pustio talentovanog Andriju Radulovića i to bez dinara obeštećenja. Dogovor dva kluba je da novac od njegove prodaje podele na ravne časti 50/50.

Ugovor je potpisan na četiri godine, a maldi fudbaler biće promovisan u nedeljuod 16.00 časova na Marakani.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track