DELIJE U TRANSU! VRAĆA SE LJUBIMAC NAVIJAČA! Degenek i treći put oblači crveno-beli dres, evo kada će se održati promocija!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

novo pojačanje

DELIJE U TRANSU! VRAĆA SE LJUBIMAC NAVIJAČA! Degenek i treći put oblači crveno-beli dres, evo kada će se održati promocija!

Fudbal -

Nastavlja Crvena zvezda sa jačanjem tima za predstojeću sezonu u kojoj će igrati grupnu fazu Lige šampiona.

Spekulisalo se proteklih dana da bi crveno-beli dres po treći put mogao da obuče Miloš Degenek, i dileme više nema, pošto je 29-godišnji štoper novi-stari fudbaler aktuelnog srpskog šampiona.

Degenek će sa ekipom iz Ljutice Bogdana potpisati ugovor na dve sezone, uz opciju produžetka saradnje na još jednu, saznaje Kurir.

Miloš Degenek
foto: www.crvenazvezdafk.com

Menadžment Crvene zvezde uspešno je okončao pregovore sa Kolumbus Ohajom, članom američke MLS lige. Amerikanci su na početku pregovora tražili okruglo 1.000.000 evra za reprezentativca Australije. Međutim, čelnici crveno-belih uspeli su da pregovorima obore obeštećenje na pola, tako da će Kolumbusu platiti 500.000 evra za slobodu Miloša Degeneka.

Miloš će sutra obaviti lekarske preglede nakon čega će biti promovisan na stadionu "Rajko Mitić"-

Podsetimo, Degenek će na ovaj način i treći put nastupati za Crveneu zvezdu. U prvom mandatu u klubu 2018. godine upisao je 33 nastupa, dok se u periodu od 2019. do 2022. na 99 utakmica tri puta upisao u strelce

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track