NAMRŠTEN, ZEVA... EVO KAKO JE MITROVIĆ PRATIO MEČ FULAMA: Kamere ga NON-STOP snimale! Zasmejao je saigrače, a onda skroz uozbiljio
Foto: Printscreen

UPORAN JE

NAMRŠTEN, ZEVA... EVO KAKO JE MITROVIĆ PRATIO MEČ FULAMA: Kamere ga NON-STOP snimale! Zasmejao je saigrače, a onda skroz uozbiljio

Fudbal -

Srbin ne želi da igra i dosledan je toj odluci i u Americi, gde je sa ekipom, ali ne i na terenu.

Aleksandar Mitrović sedeo je kraj terena dok je njegov Fulam igrao protiv Brentforda (3:2) u Filadelfiji.

Obučen u majicu i šorts, ostao je dosledan najavi da neće da igra više za engleski klub u kojem je postao legenda, jer rukovodstvo ne želi da ga pusti u saudijski Al-Hilal.

Deluje da su kamere neprestano pratile šta radi Srbin, pa je tako rekorder naše reprezentacije uhvaćen u različitim trenucima.

Malo je zasmejavao saigrače, čini se pre početka utakmice ili tokom pauze na poluvremenu.

Aleksandar Mitrović
foto: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali imao je i momente u kojima je bio namršten, pa čak i trenutak kada je počeo da zeva.

U međuvremenu, u dresu tog tima Sergej Milinković-Savić dao je gol na spektakularnom debiju u Aziju, a poznati italijanski novinar Fabricio Romano otkrio je najnovije vesti o Mitroviću.

"Prema mojim saznanjima Al Hilal i Fulam nadomak su dogovora o Aleksandru Mitroviću. Prolaze kroz završne detalje. Igrač je pre nekoliko dana pristao na lične uslove, želi da ode i klubovi su sada blizu sporazume pošto su prethodne dve ponude bile odbijene", napisao je Italijan o srpskom napadaču.

Aleksandar Mitrović odigrao je za Fulam čak 205 utakmica, postigao 111 golova, bio heroj ulazaka u Premijer ligu iz Čempionšipa i postao najbolji napadač u klupskoj istoriji. S obzirom na takav status, na svoje godine u klubu i na sve što je dao Englezima, ipak ga ispraćaju na ružan način, tako što praktično mora da "na silu" izbori svoj transfer u Arabiju.

Za to vreme, menadžer Fulama Marko Silva odbio je i drugi poziv da se odseli u Saudijsku Arabiju, a našao je i zamenu Mitroviću, meksičkog napadača Raula Himeneza (32) iz Vulverhemptona.

Za razliku od Mitra, za Fulam je u Filadelfiji igrao srpski vezista Saša Lukić, kao deo startne postave u kojoj više neće biti "Mitrogola".

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track