ERAKOVIĆEVA DEVOJKA U CENTRU PAŽNJE U RUSIJI: Njega su predstavili kao veliku zvezdu! A, šta su tek napisali o njoj! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

u fokusu

ERAKOVIĆEVA DEVOJKA U CENTRU PAŽNJE U RUSIJI: Njega su predstavili kao veliku zvezdu! A, šta su tek napisali o njoj! (FOTO)

Fudbal -

Strahinja Eraković potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Strahinja Eraković, Sergej Semak
foto: www.fc-zenit.ru

FK Crvena zvezda zaradila je na transferu 7.000.000 evra, a mladi Strahinja Eraković omogućio je sebi platu od 1.100.000 evra po sezoni, bez bonusa i premija. O tome da se vrati u Beograd i odigra šest meseci za Crvenu zvezdu neće biti ništa.

- Nema govora o bilo kakvoj pozajmici i povratku u Beograd. Eraković nam je potreban i ostaje u Zenitu - rekao je direktor kluba iz Sankt Peterburga Aleksandar Medvedev.

Strahinja Eraković, Aleksandar Medvedev
foto: www.fc-zenit.ru

Ruski mediji se prosto utrkuju da napišu što više tekstova o Strahinji Erakoviću. Reprezentativac Srbije i izdanak Omladinske škole Crvene zvezde dobio je veliki publicitet na portalima, ali i štampanim izdanjima u Rusiji. Najzvučnije je ime koje je ovog leta stiglo u Premijer ligu te zemlje.

1 / 11 Foto: Printskrin/Instagram

Strahinja Eraković (22) našao se u centru pažnje ruskih medija, pošto je za njega interes prvo pokazao moskovski Spartak, koji je praktično imao dogovor sa Crvenom zvezdom. Tek posle toga, u igru se uključio Zenit i zbog partnerskog odnosa sa klubom iz Beograda i zajedničkog sponzora kompanije "Gasprom" stekao pravo preče kupovine. To je toliko naljutilo čelnike Spartaka, da nisu birali reči kada je u pitanju Zenit, ali i Strahinja Eraković.

Strahinja Eraković, Milica Gazibara
foto: Printskrin/Instagram

Ruski mediji pozabavili su se i privatnim životom Strahinje Erakovića, pa su fokus stavili na njegovu devojku Milicu Gazibaru. Razočarani su što u srpskoj javnosti nema mnogo podataka o njoj i njenoj ljubavi sa novim fudbalerom Zenita.

Strahinja Eraković, Milica Gazibara
foto: Printskrin/Instagram

Strahinja Eraković i Milica Gazibara su zajedno od srednjoškolskih dana. Razočarani su što tako mlada devojka ne ostavlja komentare i razmišljanja ispod svojih fotografija.

Milica Gazibara
foto: Printskrin/Instagram

Objavili su veliki broj fotografija Strahinje i Milice, sa njihovih izlazaka i letovanja i konstatovali da je Erakovićeva devojka veoma zgodna i da će uživati u Sankt Peterburgu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track