BUKARI ZOVE DELIJE NA MARAKANU PROTIV FJORENTINE: Uz navijače možemo sutra da pobede! Uželeli smo se dobre atmosfere
Foto: www.crvenazvezdafk.com

spektakl

BUKARI ZOVE DELIJE NA MARAKANU PROTIV FJORENTINE: Uz navijače možemo sutra da pobede! Uželeli smo se dobre atmosfere

Fudbal -

Crvena zvezda će u sredu od 20.00 časova na stadionu “Rajko Mitić” dočekati Fjorentinu u okviru generalne probe pred start nove sezone.

Osman Bukari
foto: www.crvenazvezdafk.com

Brzonogi krilni napadač Osman Bukari sa velikom euforijom očekuje duel sa italijanskim klubom.

- Sa nestrpljenjem očekujemo meč protiv Fjorentine, uželeli smo se fudbala na Marakani. Iako smo igrali protiv ekipe TSC, tribine su bile prazne. Znamo da nije isti osećaj kao kada je mnogo ljudi prisutno na stadionu. Priželjkujemo odličnu utakmicu, s obzirom da igramo protiv snažnog tima, koji dolazi iz jedne od najboljih liga u Evropi. Serija A je sastavljena od veoma dobrih ekipa, među kojima je i Fjorentina. Igrali su finale Kupa Italije i Lige konferencija, to nije mala stvar. Želimo da odmerimo snage protiv najboljih ekipa kako bi se spremili za Ligu šampiona - počeo je reprezentativac Gane.

Osman Bukari, Slobodan Urošević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Odlične partije su iza krilnog napadača Crvene zvezde, a deluje da se Osman Bukari sjajno oseća na terenu.

- Osvojili smo turnir u odličnoj konkurenciji. Bili smo bolji od Zenita i Fenerbahčea, dva tima sa sjajnim renomeom. Uz to smo savladali Nefči i TSC. Nema dileme da smo već sad u dobroj formi. Želimo da na pravi način i puni samopouzdanja krenemo u novu takmičarsku godinu. Osećam se odlično na terenu i kada igram po desnoj strani, ali i kao napadač. Raduje me sjajna saradnja koju imam sa novim saigračima među kojima su Olajinka i Kraso, ali i sa Ivanićem sa kojim se razumem fenomenalno na terenu. Snažan smo tim, odlično treniramo i siguran sam da ćemo biti spremni za najkvalitetnije takmičenje u Evropi.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Puna Marakana je uvek san svih prvotimaca Crvene zvezde.

- Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu protiv Fjorentine. Stalno razgovaramo u svlačionici kako će biti pun stadion, a to nas naročito raduje. Uželeli smo se mečeva na Marakani, kao i zvezdaši. Idemo po novu pobedu, njihova podrška će nam dati dodatnu snagu - zaključio je Bukari.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track