SNEŽA BORJAN SE OGLASILA POSLE TERZIĆEVE IZJAVE: "Htela sam i ovo da prećutim ali mi srce ne da"
Foto: Instagram

žestoko

SNEŽA BORJAN SE OGLASILA POSLE TERZIĆEVE IZJAVE: "Htela sam i ovo da prećutim ali mi srce ne da"

Fudbal -

U emisiji "Oko" generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je oko odlaska Milana Borjana sa Marakane, i način na koji je doskorašnjem kapitenu saopšteno da se u budućnosti na njega ne računa, i da nije u planovima kluba.

Povodom toga, putem Instagrama oglasila se i Milanova supruga, Snežana Borjan koja je istakla da ovo nije nikako mogla da prećuti.

- Htela sam i ovo da prećutim kao i mnoge stvari, ali mi srce ne da. Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, u Milanovom srcu ste i dalje, mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je posle mnogo godina bez titula uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije, što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, a i oni koji i malo znaju o fudbalu, rekli uvek "Zovite Borjana". Za to se živi, zar ne?

- Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, a iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Borjan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga da se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz putem telefona! Možda vas muči što ste tako postupuli pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše nakon ovakvih rečenica, evo i to razumemo, ali možda bi bilo i u redu da prestanete sa omalovažsvanjem i ponižavanjem jer to nije odlika šampiona. Ipak, želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi taj i greši - napisala je Snežana.

Sneža Borjan
foto: Printscreen/Instagram
Snežana Borjan
foto: Printscreen/Instagram

Kurir sport

Bonus video:

00:08

Snežana Borjan bodri orlove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track