TROSOBAN STAN U CENTRU BEOGRADA "NOSI" NA LEVOJ RUCI! Jović prošetao ČUKU koja vredi pravo BOGATSTVO! Pogledajte ovu ZVER
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

luksuz

TROSOBAN STAN U CENTRU BEOGRADA "NOSI" NA LEVOJ RUCI! Jović prošetao ČUKU koja vredi pravo BOGATSTVO! Pogledajte ovu ZVER

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Fjorentinu u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone ubvedljivim rezultatom 5:0

Izabranici Baraka Bahara odigrali su nestvarno prvo poluvreme, i pokazali da se tokom letnjeg prelaznog roka sjajno radilo u Ljutice Bogdana, te da crveno-beli maksimalno spremno ulaze u predstojeću sezonu.

Sinoćnji susret bio je sjajna prilika da se nekadašnji napadač Crvene zvezde Luka Jović ponovo nađe "oči u oči" sa navijačima beogradskog kluba, koji su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Ipak, jedan detalj koji je 25-godišnji golgeter imao na sebi privukao je veliku pažnju mnogih, pa su svi gledali u Jovićevu levu ruku.

Luka Jović, Nikola Milenković, Fjorentina
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kako piše specijalizovani sajt "Sat na ruci", Luka je na levoj ruci nosio sat u vrednosti od 180.000 evropskih novčanica!

- On je u opremi svog kluba na ruci nosio Patek Philippe Nautilus ref. 5711/1R napravljen u roze zlatu sa brojčanikom braon boje.

Prečnik ovog sata je 40mm, pokreće ga automatski mehanizam i na ruci se nosi znanto veće zbog specifičnog oblika kućišta - stoji u objavi pomenutog sajta.

Podsetimo, Luka Jović ne štedi na novcu kad je u pitanju njegova verenica Sofija Milošević, koju je nedavno iznenadio skupocenim poklonom.

Luka je preko svojih veza uspeo da za samo nekoliko meseci dođe do sata koji se čeka i po nekoliko godina kako bi Sofiji ispunio želju da ga ima, o čemu je maštala već duže vreme. U pitanju je časovnik od roze zlata brenda "Patek Filip", i to model "nautilus". Ona poseduje žensku verziju muškog modela, čija je cena na tržištu "tričavih" 90.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track