TEŠKO MI JE NEŠTO DA KAŽEM NAKON OVOGA: Robert Prosinečki doživeo NAJVEĆI ŠOK u trenerskoj karijeri! Ovo je stvarno nerealno
Foto: Profimedia

U NEVERICI

TEŠKO MI JE NEŠTO DA KAŽEM NAKON OVOGA: Robert Prosinečki doživeo NAJVEĆI ŠOK u trenerskoj karijeri! Ovo je stvarno nerealno

Fudbal -

Fudbalska legenda, Robert Prosinečki, doživeo je, verovatno najveći šok u trenerskoj karijeri.

Nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, nedavno je preuzeo Rudeš sa kojim je u drugom kolu poražen od Osijeka rezultatom 4:3.

Rezultat nije čudan sam po sebi, ali način na koji je Rudeš izgubio je šokantan.

Naime, ekipa Prosinečkog imala je ogromnu prednost pošto je u 39. minutu imala 3:0.

Lazarov je u 23. minutu doneo prednost Rudešu, zatim su usledila dva gola Pašaričeka. Osijek je preko Mereza smanjio zaostatak u 43. minutu, a u drugom poluvremenu je "eksplodirao" Mijo Caktaš.

On je ušao u igru u 70. minutu, a do 88. je kompletirao het-trik.

Pogađao je mrežu Rudeša u 76, 83. i 88. minutu.

"Teško mi je nešto da kažem nakon ovakve utakmice. Napravili smo puno grešaka nakon 3:0 i dozvolili Osijeku da se vrati. Rudeš je još jednom pokazao da može da igra sa svakim. Puno je tu neiskustva, na puno toga moramo da radimo, ali potencijal postoji. Previše naših grešaka. Iskusne ekipe ovakve susrete završavaju i idu kući s tri boda. Mi to nismo, mi smo mlada ekipa", rekao je Prosinečki nakon utakmice i dodao:

"Odlično smo odigrali prvih 45 minuta, ne možemo bolje. Osijek je kasnije kaznio naše greške. To je u fudbalu tako. Radićemo na korekcijama i motivisano idemo dalje".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track