SUDIJSKA KOMISIJA SPREMILA ODGOVOR PARTIZANU! Filipović se obraća javnosti nakon ŽESTOKIH OPTUŽBI crno-belih na startu prvenstva
Foto: Starsport

BURNO

SUDIJSKA KOMISIJA SPREMILA ODGOVOR PARTIZANU! Filipović se obraća javnosti nakon ŽESTOKIH OPTUŽBI crno-belih na startu prvenstva

Fudbal -

Dejan Filipović, predsednik sudijske komiisije Fudbalskog saveza Srbije odgovoriće Partizanu na niz optužbi posle meča crno-belih i TSC-a (3:3).

Nakon nezvaničnih i zvaničnih oštrih poruka iz Humske, kao i izjave sportskog direktora Ivice Kralja, nadležni za suđenje u Fudbalskom savezu Srbije izneće svoju stranu i verovatno ponuditi odgovore na niz "strelica" crno-belih.

Predsednik Sudijske komisije će pred novinarima razgovarati o aktuelnoj temi, a uz to će i analizirati utakmice prvog kola Super lige, saopštila je ta komisija.

To znači da će on javno odgovoriti na poruke iz Partizana, u kome su ljuti zbog suđenja arbitra Milana Mitića u Bačkoj Topoli.

Dejan Filipović
foto: Starsport

Podsetimo, Kralj je zbog toga pozvao Filipovića da podnese ostavku i nazvao ga "nazovi čovekom", kao i arbitra Mitića.

"Pozivam ga da podnese ostavku jer svojim nečasnim delovanjem uništava i narušava ugled i rad Sudijske organizacije i Fudbalskog saveza Srbije. Ovde su i te kako njegovi 'prsti', red je da se oglasi i objasni nepočinstvo njegovog pulena, a potom se povuče sa funkcije kojoj očito nije dorastao", poruka je Kralja.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track