OVA BRUKA U PODGORICI ŽIVEĆE DOVIJEKA! IZBACILI ČOVEKA SA UTAKMICE JER JE BIO U DRESU ZVEZDE: A, na njemu je bilo prezime legende!
Foto: Printscreen

tuga

OVA BRUKA U PODGORICI ŽIVEĆE DOVIJEKA! IZBACILI ČOVEKA SA UTAKMICE JER JE BIO U DRESU ZVEZDE: A, na njemu je bilo prezime legende!

Fudbal -

Sramne vesti stižu nam iz Podgorice.

Fudbaleri Budućnosti ugsotili su Strugu u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a u završnici drugog poluvremena usledila je velika gužva na delu tribina, na kojima se nalazi i svečana loža.

Naime, grupa navijača Budućnosti je primetila momka sa plavim Zvezdinim dresom, sa brojem 10 na leđima, sa imenom Savićević, što je bio singal da se obruše na njega. Usledila je munjevita intervencija policije i redara, sprečen je veći incident, prenosi Sport klub.

Apsurdno - momak koji je sa pratiljom, sa kojom je došao na meč da podrži Budućnost, morao je da napusti ložu u kojoj se nalazio, kako bi se sprečila dalja eskalacija sukoba! Dakle, mladić je došao da navija za Budućnost!

Neverovatno. Tužno... A, pritom da li oni što su ga izbacili znaju ko je Dejan Savićević? Verovatno su u istoriji imali mnogo više većih igrača od njega, pa dozvoljavaju sebi ovakve stvari...

Na kraju, kako su se ponašali, tako su i prošli. Budućnost je ispala od Struge i to sa dva poraza. U Podgorici su izgubili sa 4:3.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track