"ODRA VAS STRUGA, A VI ĆERATE ČOVEKA U DEJOVOM DRESU" Crna Gora u šoku zbog brutalnog izbacivanja mladića sa utakmice Budućnosti!
Foto: Beta, Dado Đilas

neverica

"ODRA VAS STRUGA, A VI ĆERATE ČOVEKA U DEJOVOM DRESU" Crna Gora u šoku zbog brutalnog izbacivanja mladića sa utakmice Budućnosti!

Fudbal -

Navijači Budućnosti izbacili sa utakmice momka u zvezdinom dresu s prezimenom najveće legende tamošnjeg fudbala - Dejana Savićevića

Ogroman skandal obeležio je meč kvalifikacija za Ligu konferencija između Budućnosti i Struge. Makedonci su sa dve pobede prošli u narednu rundu, a utakmica je ostala u senci jezivog ponašanja dela navijača domaćeg tima. U završnici drugog poluvremena usledila je velika gužva na tribinama.

Grupa navijača Buducnosti je primetila momka sa plavim Zvezdinim dresom, sa brojem 10 na leđima, i prezimenom Savićević. To im je bio singal da se obruše na njega.

Policija ga je spasila linča, pa je mladić morao da u društvu devojke sa kojom je bio hitno napusti tribine. Uradio je nešto neoprostivo. Nosio je dres najveće legende Budućnosti, crnogorskog fudbala.

I to u plavoj boji, koja je zaštitna boja Podgoričana. I došao je da navija za svoj klub iz prestonice Crne Gore i to u danima kada je na najnižim evropskim granama u istoriji.

Sreća, pa je većina ljudi, razumna na ovu temu. Na crnogorskim sajtovima CDM i Vijesti usledila je lavina komentara ljudi koji su bili zaprepašćeni viđenim:

- E, zamisli "uljez" jer nosi dres Zvezde i to našeg najboljeg igrača u istoriji! Blago nama sa ovim čuvarima tribina... Odra vas Struga, a vi ćerajte ljude sa Dejovim dresom, neznalice jedne. Jesu li tukli Savićevica uljeza ili dres Crvene zvezde...- glasi su neki u moru komentara sa istom poentom "kakva je ovo sramota".

Ovo su neki od komentara čitalaca Vijesti:

komentari
foto: Printscreen / Vijesti / komentari
komentari
foto: Printscreen / Vijesti / komentari
komentari
foto: Printscreen / Vijesti / komentari

Utakmici u Podgorici prisustvovalo je 3.200 gledalaca i ovo je bio poslednji evropski meč Podgoričana u ovoj sezoni.

Smešna Budućnost

Budućnost je na terenu doživela pravi debakl jer je Struga pobedila u oba meča 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija! Makedonci su u prvom meču slavili sa 1:0, a zatim su i u Podgorici pobedili sa 4:3. Da sve bude još i gore prvak Crne Gore već je imao jedan fijasko ove sezone i to kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona izgubio sa čak 5:0 od Brejdablika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track