BORBA EVROPSKIH VELIKANA ZA ZVEZDINOG BISERA! Odbijena ponuda Real Madrida, a sada dva nemačka giganta kreću u bitku za njega
Foto: www.crvenazvezdafk.com

budućnost

BORBA EVROPSKIH VELIKANA ZA ZVEZDINOG BISERA! Odbijena ponuda Real Madrida, a sada dva nemačka giganta kreću u bitku za njega

Fudbal -

Stefan Leković, jedan od najboljih mladih defanzivaca u Evropi, privukao je na sebe pažnju evropskih velikana, koji žele da ga dovedu u svoje redove.

Borusija Dortmund ne odustaje od bisera Zvezde, a, kako prenosi nemački Bild, mogli bi da pošalju i zvaničnu ponudu šampionu Srbije.

Sportski direktor Sebastijan Kel uveliko traži pojačanje u zadnjoj liniji, s obzirom da su ostali sa samo trojicom štopera koji su zdravi. Niklas Zule, Mats Humels i Antonios Papadopulos su jedini ostali na pripremama, dok se Niko Šloterbek vratio sa priprema zbog povrede kolena, a mogao bi zbog toga i da presedi celu sezonu.

To je i razlog zašto žele mladog reprezentativca Srbije, koji je pod ugovorom sa Zvezdom do 2027. godine.

Osim Dortmunda, za njegove usluge se interesuje i Lajpcig, a, kako je Bild preneo, crveno-beli su odbili ponudu vrednu 4 miliona evra za mladog fudbalera, koja je stigla iz Real Madrida.

Leković će sledeće sezone igrati u Prvoj ligi Srbije za Grafičar, a biće i na raspolaganju Baraku Baharu, zbog dvojne registracije koju on poseduje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track