BATAK PRED REVANŠ SA APOELOM: Verujemo u pobedu! Nadam se da će biti spektakularna atmosfera
Foto: Starsport

LIGA KONFERENCIJE

BATAK PRED REVANŠ SA APOELOM: Verujemo u pobedu! Nadam se da će biti spektakularna atmosfera

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak rekao je danas da veruje u pobedu protiv APOEL-a i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Očekivanja su da pobedimo, da li sa jednim golom razlike, pa iz penal serije ili sa dva pogotka, na sve smo se spremali. Verujemo u pobedu. Imamo još jedan trening da ponovimo još neke stvari i da sutra izađemo potpuno spremni", rekao je Batak, navodi se na sajtu kluba.

Fudbaleri Vojvodine igraju u četvrtak od 20 časova na svom terenu u Novom Sadu protiv kiparskog APOEL-a, revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. U prvoj utakmici pre sedam dana na Kipru domaći su pobedili sa 2:1.

"Drago nam je što predsednik kluba Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem. Nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da ćemo iskoristiti neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji, mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu", naveo je Batak.

On je potvrdio da se u tim vraća Filip Malbašić, ali da Asmir Kajević nije spreman ni za revanš.

Dodao je da je ekipa vežbala penale i u utorak i da će ih vežbati i na poslednjem treningu.

Fudbaler Vojvodine Nikola Čumić rekao je da je jedina želja ekipe plasman u treće kolo.

"U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da ih ugrozimo i drugo poluvreme je pokazatelj kako treba da igramo. Nažalost, ušli smo u meč možda sa previše respekta, dopustili smo im više prostora za igru, jer nismo bili dovoljno dobri u presingu. U drugom poluvremenu smo zaigrali našu igru, bili smo agresivniji, stvorili nekoliko prilika i šteta što smo postigli samo jedan gol i što nismo uspeli da sačuvamo pozitivan rezultat", rekao je on.

Vojvodina je u nedelju uveče igrala u kombinovanom sastavu protiv Crvene zvezde i izgubila je sa 0:5, a Čumić je rekao da ubedljiv poraz nije poremetio atmosferu u ekipi, u kojoj vlada euforija zbog evropskog duela.

"Utakmica sa Zvezdom nas nije poremetila, iako nije prijatno kada ekipa primi pet golova. Znamo da nas sutra čeka velika podrška, utakmica je veoma značajna i želimo da damo poslednji atom snage u svakom trenutku, da osvojimo što više duela i mislim da ako uradimo sve što smo se dogovorili, da ćemo proći dalje. Mi zaista verujemo da možemo da ih eliminišemo", dodao je Čumić.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track