MITIĆEV BROJ OBJAVLJEN NA INTERNETU, NAVIJAČI MU KONSTANTNO PRETE! Čitav slučaj stigao do POLICIJE - ova bura se ne stišava!
Foto: Starsport©

HAOS

MITIĆEV BROJ OBJAVLJEN NA INTERNETU, NAVIJAČI MU KONSTANTNO PRETE! Čitav slučaj stigao do POLICIJE - ova bura se ne stišava!

Fudbal -

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između TSC-a i Partizana podigla je veliku buru u domaćoj javnosti, a u glavnoj ulozi našao se arbitar Milan Mitić. Zbog nekoliko spornih odluka, Mitić je prošao kroz pravi pakao, na njegovu adresu stiglo je mnogo skandaloznih pretnji a asada je čitav slučaj došao i do policije.

Naime, Mitićev broj je objavljen na nekoliko navijačkih foruma, i od tada se njegov mobilni telefon usijao. Zbog pretećih poruka, arbitar se obratio ljudima iz Sudijske komisije FSS i obavio konsultacije o neophodnosti zaštite državnih organa, piše Sport klub.

Ovo je potvrdio i Dejan Filipović, prvi čovek Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon savetovanja sa nadležnima i uporedo smanjenjem inteziteta neugodnih i nepoznatih poziva, Leskovčanin je odlučio da, najverovatnije, neće goniti aktere telefonskih pretnji.

Hoće li ceo slučaj preuzeti istražni organi, po službenoj dužnosti, ostaje nam da vidimo u narednom periodu...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track