ČUDESNI MESI DIGAO AMERIKU NA NOGE: Postigao DVA GOLA i odveo Inter u četvrtfinale! MAGIJOM IZ SLOBODNJAKA izazvao delirijum VIDEO
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

klasa je večna

ČUDESNI MESI DIGAO AMERIKU NA NOGE: Postigao DVA GOLA i odveo Inter u četvrtfinale! MAGIJOM IZ SLOBODNJAKA izazvao delirijum VIDEO

Fudbal -

Majstor ostaje majstor...

Argentinski fudbaler Lionel Mesi blista u dresu Intera iz Majamija.

Inter je u gostima savladao Dalas sa 9:7, posle boljeg izvođenja penala i plasirao se u četvrtfinale KONKAKAF Lige nacija, a apsolutni junak trijumfa bio je čudesni Mesi.

Posle 90 minuta igre rezultat je bio 4:4, a argentinski virtuoz postigao je dva gola - i to kakva!

Inter je poveo posle sjajne akcije bivših asova Barselone, koju je Mesi krunisao preciznim i snažnim udarcem sa 17 metara. Buskets je započeo akciju, a Đordi Alba je uposlio Lea koji je prelepim udarcem zatresao mrežu.

Međutim, do kraja poluvremena tim iz Teksasa uspeva da napravi preokret golovima Kinjona i Kamunga 2:1.

U 63. minutu Velasko donosi Dalasu dva gola prednosti 3:1, međutim, sjajni Alba već u narednom napadu odlično proigrava Kremašija koji smanjuje zaostatak 3:2. Dalas ubrzo ponovo dolazi do prednosti, a Inter u 80. minutu posle autogola Farfana smanjuje na 4:3.

I kada je delovalo da će Dalas ipak zabeležiti pobedu, na scenu je stupio neponovljivi Mesi.

Dosuđen je slobodan udarac za Inter. Mesi je namestio loptu na nekih 18 metara udaljenosti sa desne strane i pokazao magiju za 4:4.

Nakon 90 minuta igre usledilo je odmah izvođenje jedanaesteraca, a više sreće imao je Leov tim koji će nastaviti pohod na trofej u ovom takmičenju.

Treba istaći da je argentinski čarobnjak na četiri utakmice za Inter postigao čak sedam golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track