UVEK DOBIJEMO NAJTEŽU MOGUĆU OPCIJU! U Čukaričkom nezadovoljni posle PAKLENOG ŽREBA: Borićemo se, probaćemo da iznenadimo
Foto: FK Čukarički

NEZADOVOLJNI

UVEK DOBIJEMO NAJTEŽU MOGUĆU OPCIJU! U Čukaričkom nezadovoljni posle PAKLENOG ŽREBA: Borićemo se, probaćemo da iznenadimo

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog počeće pohod ka grupnoj fazi Lige Evrope u trećem kolu.

Žreb održan u Nionu nije doneo sreću srpskom klubu, a odredio je da će Čukarički igrati protiv boljeg iz dvomeča Olimpijakos - Genk.

Nakon žreba, Vladimir Matijašević, sportski direktor ekipe sa Banovog Brda, nije krio nezadovoljstvo.

"Ko god da nam bude rival u plej-ofu, biće favorit. Izgleda da nemamo sreće na žrebu, pre dve godine smo izvukli Hamarbi, prošle godine Tvente, sada pobednika meča Olimpijakos – Genk. I uvek su to bile najteže moguće opcije u tom trenutku. Ali, igra se 11 na 11, ne želimo da se odreknemo borbe za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Sjajna je okolnost što ćemo imati obezbeđenu evropsku jesen, ali ponavljam, borićemo se do kraja. Želimo da napravimo iznenađenje. Lično, voleo bih da igramo protiv Olimpijakosa, kad je već ovako. Radio sam u Grčkoj, bio u AEK-u, znam kakva je atmosfera u Pireju, jasno nam je da je Olimpijakos veliki klub, doduše nema neke razlike između njih i Genka, biće teško u svakom slučaju. Očekujem da naši prvotimci pruže dobru igru i da budu ravnopravni u tim mečevima", rekao je Matijašević.

Vladimir Matijašević
foto: Čukarički

Trener Čukaričkog, Dušan Kerkez, složio se sa mišljenjem da njegov tim nije imao sreće.

"Smatram da će biti prilično neizvesno u duelu Olimpijakosa i Genka, dao bih nešto veće šanse Grcima u tom dvomeču, otprilike 60 prema 40 u procentima u korist tima iz Pireja. Nema dileme, izvukli smo najjači mogući par, nije nas sreća pogledala prilikom žreba. Na nama je da pružimo maksimum u ta dva meča, da se dostojno borimo i da pokušamo da napravimo iznnađenje. Ostaje nam da vidimo ko će od ta dva tima biti naš protivnik, sasvim je dovoljno vremena do prvog meča", kazao je Kerkez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track