STRAVIČNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA: Hrvatski huligani NOŽEM probili arteriju mladiću, pa ga GAZILI i udarali PALICAMA PO GLAVI
Foto: Printscreen

HOROR

STRAVIČNI DETALJI SVIREPOG UBISTVA: Hrvatski huligani NOŽEM probili arteriju mladiću, pa ga GAZILI i udarali PALICAMA PO GLAVI

Fudbal -

Navijač grčkog AEK-a (29) preminuo je od višestrukih uboda nožem koje je zadobio tokom teškog incidenta koje su u prestonici Grčke izazvali huligani zagrebačkog Dinama.

Nesrećni mladić u teškom stanju primljen je kasno sinoć u bolnicu. Lekari su se borili za njegov život, ali spasa mu nije bilo.

Grčki portal "NewsIT" otkrio je detalje ovog svirepog ubistva.

"Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji", piše pomenuti portal.

Grčki portal ističe da je konvoj od 25 automobila stigao iz Hrvatske u Grčku.

"Huligani su imali nameru da ubiju. Imali su noževe i palice kako bi izazvali nerede. Oko 120 žestokih huligana krenulo je sa stanice Pefikakia prema stadionu. Stonine navijača AEK-a u panici je pobeglo.. Jedan od Hrvata je izvadio nož i zabio ga u ruku 29-godišnjaka. Krvarenje je bilo nezaustavljivo", navode Grci.

Grčka policija nakon nereda privela je 96 huligana kako bi se indentifikovao počinilac stravičnog ubistva i razjasnili detalji slučaja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track