HRVATSKI HULIGANI TELO NAVIJAČA ZAPALILI BAKLJOM: Zna se u kakvom su stanju povređeni - dvojica Grka imaju STRAVIČNE POVREDE!
Foto: Dimitris Lampropoulos / AFP / Profimedia

UBISTVO U ATINI

HRVATSKI HULIGANI TELO NAVIJAČA ZAPALILI BAKLJOM: Zna se u kakvom su stanju povređeni - dvojica Grka imaju STRAVIČNE POVREDE!

Fudbal -

Protekle noći u Atini je došlo do velikog sukoba navijača fudbalskih klubova AEK i zagrebačkog Dinama, u kojoj je jedan mladić izgubio život.

Kako se navodi, navijač atinskog AEK-a je preminuo, pošto je u tuči uboden oštrim predmetom.

Veliki broj pristalica AEK-a je zadobio povrede tokom "uličnog rata", a prema pojedinim informacijama, grčka policija je uhapsila 91 osobu.

Ubijeni Navijač, AEK
foto: Printscreen

Tokom dana smo saznali da su još trojica navijača u bolnici zbog teških povreda, a sada je otkriveno i u kom stanju se nalaze oni.

Najmlađi od njih, 21-godišnjak, u najtežem je stanju jer ima višestruke hematome na glavi, nastalih od brojnih udaraca, piše "Index.hr".

On će ostati u bolnici da bi lekari videli kako će se hematomi razvijati u naredna 24 sata.

Drugi ima teške povrede glave, mozga i slomljene kosti u donjem delu leđa. Ima i opekotine jer su mu huligani zapalili telo bakljom. Treći povređeni navijač AEK-a ima takođe hematome na glavi, ali je u boljem stanju od ostalih.

Dinamo, Dinamo Zagreb, AEK, ubistvo, Atina, grčka policija
foto: EPA/ORESTIS PANAGIOTOU

Zbog straha od nereda, Uefa je utakmice hrvatskog i grčkog predstavnika označila kao visokorizične i zabranila prisustvo gostujućih navijača, što očigledno nije sprečilo pristalice Dinama da doputuju u Atinu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track