SMISLILI LUKAV PLAN DA POBEGNU IZ ZEMLJE, ALI NIJE UPALIO Policija uhapsila petoricu Hrvata: Evo kako su pokušali da napuste Grčku
Foto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

uhvaćeni

SMISLILI LUKAV PLAN DA POBEGNU IZ ZEMLJE, ALI NIJE UPALIO Policija uhapsila petoricu Hrvata: Evo kako su pokušali da napuste Grčku

Fudbal -

Grčka policija neprestano traga za vinovnicima stravičnog incidenta u kom je 29-godišnji navijač grčkog AEK-a Mihalis Kacuris izgubio život.

Nakon stravičnih nereda koje su kod stadiona u atinskom kvartu Nova Filadelfija izazvali huligani zagrebačkog Dinama policija je privela 98 osoba. Kako prenose grčki mediji, policija traga za još najmanje 50 huligana koji su učestvoval u krvavim neredima kod "OPAP Arene".

Pretresaju hotele i privatne smeštaje, patroliraju granicama i traže huligane koji su pobegli.

Portal "Naftemporiki" prenosi da je u utorak kasno uveče policija uhapsila petoricu Hrvata u lučkom gradu Igumenica. Oni su pokušali da se ukrcaju na brod za Bari i tako pobegnu iz zemlje.

Reč je o hrvatskim državljanima starosti 25, 41, 29, 31, 25 godina.

Oni nisu mogli da opravdaju razloge boravka u Grčkoj. Navodno, naveli su da su na odmoru, ali priča im je brzo pala u vodu jer su putovali bez prtljaga.

Od uhapšenih Hrvata odmah je uzet DNK uzorak kako bi se ustanovila odgovornost za ubistvo 29-godišnjeg navijača.

Uhapšeni će danas biti predati tužiocu.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

VELIKI NEREDI U TIRANI! Huligani napravili LOM: Rat Italijana, Holanđana, Albanaca i policije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track