OMRI GLAZER NE KRIJE ODUŠEVLJENJE ZVEZDOM: Pokazali smo kvalitet, nastavićemo u ovom ritmu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

golman crveno-belih

OMRI GLAZER NE KRIJE ODUŠEVLJENJE ZVEZDOM: Pokazali smo kvalitet, nastavićemo u ovom ritmu!

Fudbal -

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Omri Glazer rekao je da je njegov tim već na startu sezone pokazao da ima kvalitet i dodao da veruje da će crveno-beli biti sve bolji kako sezona bude odmicala.

"Pokazali smo da posedujemo kvalitet već na početku, zadovoljni smo kako smo otvorili sezonu, ali takođe želimo da nastavimo u istom ritmu i igramo dopadljiv napadački fudbal prvo u domaćem prvenstvu, a zatim i u Ligi šampiona", rekao je Glazer za klupski sajt.

On je naveo da su mu prvi utisci "neverovatni", da je "oduševljen klubom, navijačima i atmosferom koju prave".

"Siguran sam da će nas (navijači) pratiti i na gostovanjima, a već u petak očekujem da će ispuniti našu tribinu protiv Mladosti i da ćemo se radovati novoj pobedi u kojoj sam ostao nesavladan", istakao je Glazer.

Golman Zvezde je rekao da voli da komunicira sa igračima na terenu u toku utakmice i da mu mnogo znači što već sada imaju odličan odnos.

"To mi dosta olakšava posao... Moramo da nastavimo vredno da radimo i ispravljamo nedostatke, u tom slučaju siguran sam da ćemo biti odličan tim", zaključio je Glazer.

Fudbaleri Crvene zvezde narednu utakmicu igraju u petak, kada će u okviru trećeg kola Super lige Srbije gostovati lučanskoj Mladosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track