OPSADNO STANJE! POLICIJA ČUVA OPERISANOG HULIGANA DINAMA U BOLNICI: Poznato i stanje majke ubijenog navijača posle infarkta
Foto: Marko Lukunic / Pixel Media / Profimedia

Ni muva da proleti

OPSADNO STANJE! POLICIJA ČUVA OPERISANOG HULIGANA DINAMA U BOLNICI: Poznato i stanje majke ubijenog navijača posle infarkta

Fudbal -

Bolnica "Crveni krst" iz atinskog naselja Nova Filadelfija saopštila je najnovije informacije o zdravstvenom stanju povređenih u krvavoj tuči navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba u noći između ponedeljka i utorka.

Podsetimo, oko 150 huligana iz Hrvatske napalo je 30-tak navijača AEK-a kod stadiona ovog kluba u Atini. Tom prilikom je ubijen grčki navijač Mihalis Kacuris (29), a povređeno je nekoliko navijača.

Majka nesrećnog grčkog mladića dobila je srčani udar u trenutku kada je saznala da joj je sin ubijen, i ona se takođe nalazi u ovoj bolnici.

Trenutno se u bolnici nalaze četvorica navijača, trojica pristalica AEK-a i jedan navijač Dinama, kojeg policija čuva.

Trojica navijača AEK-a starosti su 48, 47 i 26 godina.

Državljanin Hrvatske starosti 37 godina hospitalizovan je na Prvoj hirurškoj klinici u okviru ove bolnice, a zbog bolova u stomaku, podvrgnut je operativnom zahvatu. On je odvojen od ostalih pacijenata i pod policijskom je pratnjom sve vreme.

Majka preminulog Mihalisa, K. M., trenutno se nalazi u stabilnom stanju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja