"DINAMO ZAGREB TREBA DA SE IZBACI NA 5 GODINA IZ EVROPE!" Žestoka poruka nakon tragedije u Atini: Oni su poznati EKSTREMISTI
Foto: Kurir Televizija, Screenshot

KURIR TV

"DINAMO ZAGREB TREBA DA SE IZBACI NA 5 GODINA IZ EVROPE!" Žestoka poruka nakon tragedije u Atini: Oni su poznati EKSTREMISTI

Fudbal -

Petar Puača, fudbalski trener, izneo je svoje mišljenje o nedavnom incidentu u Atini gde je došlo do masovne tuče navijača AEK-a i zagrebačkog Dinama, koja je rezultirala tragičnim smrtnim ishodom za jednog navijača.

Puača je istakao da vidi najveću odgovornost u samom klubu.

- Po meni je najveća odgovornost samog kluba. Kada je bilo koja evropska utakmica u pitanju očekuje se organizacija putovanja i da navijači budu pod kontrolom. Takođe je MUP Grčke, ali i Hrvatske zatajio. Mislim da su navijači Dinamo Zagreba poznati kao ekstremni kojima se ovako nešto ponavlja već 10 do 15 put. Mislim da je najbolje da se Dinamo Zagreb izbaci na 5 godina iz Evrope, to je najmanje što treba da se dogodi - rekao je Puača i dodao:

01:35

DINAMO ZAGREB TREBA DA SE IZBACI NA 5 GODINA IZ EVROPE! Puača oštro nakon tragedije u Atini: Poznati su EKSTREMISTI

- Takođe mislim da bi trebali da napravimo ono što je napravljeno u Engleskoj sa navijačima gde ako kročiš na teren ili napraviš bilo kakvu glupost ideš u zatvor na 5 godina.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track