BOLJE PAZI ŠTA PRIČAŠ! Slavni trener odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije pa poručio: Neću oklevati ni da nude više para!
Foto: Reuters

ZADOVOLJAN

BOLJE PAZI ŠTA PRIČAŠ! Slavni trener odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije pa poručio: Neću oklevati ni da nude više para!

Fudbal -

Trener Atletiko Madrida, Dijego Simeone, poručio je da neće razmatrati ponude iz Saudijske Arabije, koliko god one bile unosne.

Argentinca, koji madridski klub vodi od 2011. godine, već je postao interesantan bogatim ljudima sa istoka koji pokušavaju da naprave jaku ligu, što im čini se i polazi za rukom.

Iz Saudijske Arabije je već stigla ponuda za Simeonea koja je odbijena.

"Da li sam oklevao kada sam dobio ponudu? Ne, istina je da sam veoma srećan tamo gde sam trenutno. Nisam oklevao, a neću ni oklevati ni da povećaju tu ponudu. Srećan sam u Atletiku", poručio je Simeone.

Dijego Simeone
foto: Oscar Barroso / AFP / Profimedia

Međutim, možda bi trebalo da pazi šta priča, jer smo prethodnih godina bili svedoci slučajeva da se, nakon sličnih izjava, dogode stvari koje "se neće nikada dogoditi".

Poslednji u nizu jeste slučaj Romelua Lukakua koji je naišao na kritike Havijera Zanetija, legende Intera zbog obećanja da nikada neće preći u Juventus.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track