NAVIJAČI BUDUĆNOSTI PREKINULI MEČ "NACIONALISTIČKIM I ŠOVINISTIČKIM PAROLAMA": Protivnici zbog "Varvara" nisu hteli da igraju
Foto: Foto: fkbuducnost.me

TENZIJE U PODGORICI

NAVIJAČI BUDUĆNOSTI PREKINULI MEČ "NACIONALISTIČKIM I ŠOVINISTIČKIM PAROLAMA": Protivnici zbog "Varvara" nisu hteli da igraju

Fudbal -

Derbi utakmica drugog kola Prve crnogorske lige između Budućnosti i Dečića, prekinut je zbog "nacionalističkih i šovinističkih parola sa tribine na kojoj su bile najvatrenije pristalice Budućnosti".

Meč na stadionu "Morača" u Podgorici je prekinut na startu drugog poluvremena kada su se sa tribina na kojoj se kao i uvek nalaze "Varvari" čuli povici "J**i šiptare".

"Derbi drugog kola Prve crnogorske fudbalske lige između Budućnosti i Dečića prekinut je na desetak minuta - prvo zbog čarki na terenu, a onda i dobro poznatih nacionalističkih i šovinističkih parola sa tribine na kojoj su najvatrenije pristalice Budućnosti", navele su crnogorske "Vijesti".

To se nije dopalo fudbalerima i stručnom štabu gostujućeg tima, pa ni rukovodstvu koje se nalazilo u loži stadiona i koje je tražilo da se utakmica ne nastavi.

Njihova želja nije ispunjena, utakmica je posle desetak minuta nastavljena i završena je rezultatom 1:1.

U međuvremenu, došlo je i do problema na zapadnoj tribini gde je policija morala da reaguje i smiri navijače.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track