PAKLEN DOČEK ZA HRVATSKE HULIGANE ISPRED SUDA! Policija objavila novi SNIMAK koji otkriva TAČNO VREME SMRTI MIHALISA (VIDEO)
Foto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

pakao

PAKLEN DOČEK ZA HRVATSKE HULIGANE ISPRED SUDA! Policija objavila novi SNIMAK koji otkriva TAČNO VREME SMRTI MIHALISA (VIDEO)

Fudbal -

Danas, malo posle 10 časova, u Gradsku sudnicu u Atini dovedeni su hrvatski navijači koji će biti ispitani zbog haosa koji su izazvali u ponedeljak uveče, kada je na zverski način ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Ispred suda nastao je pravi haos, policija je blokirala sve prilaze, a navijači grčkog tima došli su u velikom broju kako bi hrvatskim huliganima spremili paklen doček.

Grčka policija je inače, objavila snimak na kom se vidi vreme kada je navijač ubijen u događajima u Novoj Filadelfiji u ponedeljak uveče. Prema video-dokumentu vreme smrti Mihalisa bilo je 23.08 časova.

Par stotina AEK-ovih navijača je pevalo pesme, a pojedinci su Hrvate gađali plastičnim flašama i kamenjem, i tom prilikom pogodili policajce i novinare.

Podsetimo, te kobne noći Mihalis je sa društvom sedeo u jednom kafiću kod stadiona AEK-a kada se pojavilo oko 150 huligana Dinama. Pokušao je da pobegne, ali čopor ubica ga je stigao i zadao mu smrtonosan ubod nožem tokom sukoba.

Grčki i hrvatski mediji juče su objavili prva imena uhapšenih huligana Dinama iz Zagreba.

Mnogi su se iznenadili kada su videli da se na spisku nalazi Tomislav Terzić, diplomirani inženjer elektrotehnike i zaposlenik u jednoj velikog zagrebačkoj kompaniji, inače predsednik Udruženja navijača Dinama.

Ipak, najveći šok je usledio kada se saznalo da je među uhapšenima i Ivan Lulić, pomoćni trener u zagrebačkom karate klubu "Bušido". Lulić je inače reprezentativac Hrvatske u ovom sportu, a kao kadet i junior je osvajao medalje i turnire.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track