TRESE SE ITALIJA! ŽESTOKA SVAĐA MURINJA I MATIĆA NA TRENINGU ROME: Otkriveni detalji velikog sukoba srpskog asa i čuvenog trenera
Foto: Profimedia

frka

TRESE SE ITALIJA! ŽESTOKA SVAĐA MURINJA I MATIĆA NA TRENINGU ROME: Otkriveni detalji velikog sukoba srpskog asa i čuvenog trenera

Fudbal -

Nemanja Matić i Žoze Murinjo više nisu "u ljubavi"

Bivši srpski reprezentativac nalazi se na korak od odlaska iz Rome, a razlog za to je neslaganje i sukob sa trenerom koji je upravo insistirao na njegovom dolasku.

Matić je prošlog leta došao kao slobodan igrač, po isteku ugovora sa Mančester junajtedom i bio je jedan od glavnih igrača u Murinjovom timu, pošto je odigrao 50 utakmica u svim takmičenjima.

Izvori iz Rima otkrivaju da je na jednom treningu došlo do svađe! To nije sve, jer kako se navodi, tenzije između Matića i Murinja prisutne su već neko vreme.

Gde dalje?

Žoze Murinjo
foto: Spada/LaPresse via AP

Neslaganja je iskorstio Ren koji će za Matića platiti tek negde oko tri miliona evra i dovesti iskusnog igrača sa kojim će se takmičiti u Ligi 1, ali i u Ligi Evrope.

Matić ima 35 godina, nikada nije igrao u Francuskoj i ovo je pravi trenutak da se oproba i u Ligi 1, nakon što je u karijeri igrao u Portugalu, Engleskoj i Italiji.

Što se tiče Rome, Matića bi trebalo da zameni Leandro Paredes koji nema mesta u Pari Sen Žermenu.

Nemanja Matić
foto: Profimedia

Murinji i Matić sarađivali su u Čelsiju, Mančester junajted i Romu. Srpski as bio je apsolutni miljenik portugalskog stručnjaka...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track