OTKRIVENO! POLICIJA ZNA KO JE UBIO NAVIJAČA AEK-A! Islivao snimak koji mnogo toga pokazuje - napadač je visok, mišićav...
Foto: Screenshot

sve se zna

OTKRIVENO! POLICIJA ZNA KO JE UBIO NAVIJAČA AEK-A! Islivao snimak koji mnogo toga pokazuje - napadač je visok, mišićav...

Fudbal -

Grčka policija detaljno je istraživala svaki delić slagalice koja je prethodila ubistvu Grka Mihalisa Kacurisa, navijača AEK-a koji je nesrećno nastradao u noći upada navijača Dinamo Zagreba u Atinu.

Klupko se polako odmotava i grčki mediji otkrivano da postoji snimak trenutka ubadanja mladića, pa je policija na osnovu toga saznala ko je kriv za krvavi čin i kako mu je oduzet život.

Aktivna istraga počela je odmah nakon suzbijanja nereda, a tokom akcije uhapšeno je više od 100 osoba od kojih je 13 osumnjičeno za ubistvo, među kojima je bio i državljanin Albanije. Kako trenutno stoje stvari, grčka policija ima snimak napada na Grka gde se jasno vidi da je napadač visok i mišićav, te navode da je samo pitanje vremena kada će objaviti ime počinioca, prenosi grčki newsbomb.gr.

Adovkat Vasilis Nulezas rekao je da grčka policija može na osnovu video-snimka čak i za jedan dan da otkrije ko je ubio grčkog navijača.

"Ne mogu da mu se razaznaju crte lica, ali čini se da je visok i prilično krupan čovek", naveo je branilac, a preneo "Newsit"

Infomaciju o tome da postoji snimak ubistva otkrio je navodno jedan od advokata koji brane navijače Dinama. Prema pisanju grčkih medija, pristalice Dinamo Zagreba, "Bed blu bojsi", biće razmeštene u 16 zatvora u Grčkoj. U toku nedelje je navodno izdat 41 nalog za hapšenje i očekuje se da će 41 navijač biti raspoređen u zatvor Avlonu, Koridalos...

Na snimku se vidi napad hrvatskih huligana koji su naoružani krenuli u napad na navijače AEK-a. Sa sobom su nosili palice, noževe, baklje, Molotovljevi kokteli... Nakon toga, navijači uspeli su da se reše oružja, čak i noža kojim je izvršeno ubistvo. Podsećamo da je UEFA bila svesna rizika ove utakmice, pa je tako zabranila dolazak gostujućih navijača u Atinu i Zagreb ali su Hrvati to zanemarili.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

05:13

UBISTVO KNEZA MIHAILA OBRENOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track