LUDILOOO - NEJMAR IDE KOD SERGEJA ZA 320.000.000 EVRA! Slavni Brazilac prelazi u Al Hilal: Isplivali DETALJI nestvarnog transfera!
Foto: EPA

pao dogovor

LUDILOOO - NEJMAR IDE KOD SERGEJA ZA 320.000.000 EVRA! Slavni Brazilac prelazi u Al Hilal: Isplivali DETALJI nestvarnog transfera!

Fudbal -

Slavni brazilski fudbaler Nejmar nalazi se u završnoj fazi pregovora sa Al Hilalom iz Saudijske Arabije.

Nejmar će nakon šest godina napustiti Pari Sen Žermen i potpisati dvogodišnji ugovor sa bogatim klubom iz Rijada, prenose svetski mediji

"Nejmar je sve dogovorio sa Al Hilalom, u toku su završni pregovori PSŽ i saudijskog klubo oko obeštećenja", prenosi francuski "L'Equipe".

Brazilski list "Globo" otkrio je i detalje ovog nestvarnog transfera.

Naime, Nejmar će za dve sezone u Al Hilalu dobiti čak 320 miliona evra, a i Pari Sen Žermen će odlično proći, pošto je saudijski klub spreman da za Brazilca plati obeštećenje od 100 miliona evra. Nejmar, koga je PSŽ pre šest godina učinio najskupljim fudbalerom u istoriji kada je platio Barseloni 220 miliona evra za njegov transfer, sada će oboriti još jedan rekord. Postaće najskuplji igrač u istoriji za klub van Evrope. Lekarski pregledi su već zakazani, a Al Hilal za sredu sprema spektakularno predstavljanje svog najvećeg pojačanja u istoriji.

Ovaj bogati klub potrošio je najviše novca ovog leta na pojačanja. U redove tima koji predvodi sa klupe Žorž Žezus stigli su srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, Kalidu Kulibali, Ruben Neveš, Malkom...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track