PARTIZAN IZNENADIO NAVIJAČE: Crno-beli odredili cenu ulaznica za Sabah
Foto: Privatna arhiva

Apel grobarima

PARTIZAN IZNENADIO NAVIJAČE: Crno-beli odredili cenu ulaznica za Sabah

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan odredio je cenu ulaznica za revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabaha.

Cenu, a ne cene, pošto će za sve sektore na tribinama važiti ista cena - 299 dinara.

U saopštenju kluba iz Humske se navodi.

"Povodom predstojeće utakmice 3. kola kvalifikacija UEFA Ligu konferencije, između FK "Partizan" i FK "Sabah", koja će biti odigrana 17.8.2023.godine, sa početkom u 21 čas, Upravni odbor FK "Partizan" doneo je odluku da cena pojedinačne ulaznice za sve sektore na tribinama za navedenu utakmicu iznosi 299 dinara. Na ovaj način, FK "Partizan" želi da omogući najširu moguću podršku igračima i stručnom štabu u nastupajućoj utakmici, koja je od nemerljivog značaja za sve koji vole Partizan.

Takođe, na sektoru stadiona "istok" kao i nebrojeno puta do sada, biće organizovana tzv."dečija tribina", odnosno omogućeno prisustvo i podrška dece iz škola fudbala iz Srbije i regiona.

Svi gledaoci koji poseduju ulaznicu za utakmicu 3. kola Superlige Srbije FK "Partizan" – FK "Radnički", moći će da navedenu ulaznicu validiraju na ulazima na stadion i prisustvuju utakmici FK "Partizan" - FK "Sabah".

Napred Partizan, do pobede!", navodi se u saopštenju FK Partizan.

Podsetimo, crno-beli su u Azerbejdžanu poraženi sa 2:0 i predstoji im vraški težak posao da nadoknade zaostatak i prođu u narednu rundu kvalifikacija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track