VREME JE ZA FUDBALSKU POSLASTICU: Preuzmi 4.000 RSD POTPUNO BESPLATNO i kladi se na Superkup Evrope!
Foto: Promo

VREME JE ZA FUDBALSKU POSLASTICU: Preuzmi 4.000 RSD POTPUNO BESPLATNO i kladi se na Superkup Evrope!

Fudbal -

Stiže specijalan bonus za šampione!

A, ko drugi nego Sevilja? Bila je to reakcija svakog prosečnog ljubitelja fudbala nakon što je španski tim ponovo osvojio Ligu Evrope u samom finišu ovog maja. Znate kako kažu - Liga Evrope je takmičenje koje igraju mnogi fudbalski klubovi, ali na kraju gotovo uvek pobedi španska Sevilja.

Španski tim je u Budimpešti posle penala pobedio italijansku Romu sa 4:1 i osim što je osvojio novi pehar, ujedno je i zakazao novi fudbalski spektakl – Superkup Evrope protiv osvajača Lige šampiona – Mančester sitija. “Građani” su, pod vođstvom maestralnog Pepa Gvardiole zaista pokazali apsolutnu dominaciju u evropskom fudbalu, jer su pored “Ušatog” osvojili i pehar Premijer lige, kao i FA Kup, pa voleli ih ili ne – jednostavno im morate “skinuti kapu”.

Sada je vreme za novo finale, a njegov domaćin biće stadion "Karaiskakis" u Atini. Prvobitno je spektakl trebalo da ugosti Kazanj, što je određeno 2020. godine, ali zbog isključivanja Rusije iz UEFA usled rata, moralo je da se pronađe novo rešenje, te je u januaru odlučeno da to bude stadion Olimpijakosa.

Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl, a u to ime – sportska kladionica Meridian rešila je da časti sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i sve novoregistrovane korisnike!

Ukoliko se DANAS registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog – čeka vas fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Da, dobro ste pročitali! Stiže bonus za online klađenje i to bez ikakvog uslova! Sve što je potrebno jeste samo da kreirate nalog, a nakon toga – prepustite se čarima NAJVEĆIH KVOTA NA PLANETI!

Pored spektakularnog bonusa, Meridian je pripremio i sjajnu ponudu za meč Mančester siti - Sevilja, pa hajde da pogledamo neke predloge za klađenje:

TAČAN REZULTAT: 0:0 – kvota 17 1:0 – kvota 7.40 3:0 – kvota 7.80 0:1 – kvota 21 2:1 – kvota 7.60 POLUVREME/KRAJ & TAČAN BROJ GOLOVA: X-X & 0 – kvota 17 X-1 & 1 – kvota 13 1-1 & 1 – kvota 18 1–1 & 4 – kvota 9.00 X-1 & 4 – kvota 35

Naravno, ako volite jednostavnije igre – iskoristite NAJVEĆE KVOTE na pobednika ovog duela: Mančester siti – kvota 1.40 Sevilja – kvota 7.60

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Jasno je da su „građani“ apsolutni favoriti u ovom finalu, ali ko zna – možda nas čeka veliko iznenađenje!

U svakom slučaju, Meridian je taj koji ima iznenađenje za sve koji se DANAS registruju i uplate prvi depozit – čeka vas BONUS NA PRVI DEPOZIT i do 120.000 RSD! Više o tome saznajte OVDE, a onda uživajte u novoj fudbalskoj čaroliji!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track