UBICA ĆE DA PLATI! Bolna ispovest majke ubijenog navijača AEK-a: Moj život je stao kada sam izgubila dete
Foto: Screenshot

Oglasila se

UBICA ĆE DA PLATI! Bolna ispovest majke ubijenog navijača AEK-a: Moj život je stao kada sam izgubila dete

Fudbal -

Cela Grčka i dalje oplakuje 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa, koji je smrtno stradao prošlog ponedeljka u tuči navijača AEK-a i Dinama iz Zagreba.

Kacuris je uboden nožem, a zbog toga je uhapšeno 105 navijača, od kojih su 102 hrvatski državljani.

Vest o smrti svog sina, oterao je njegovu majku u bolnicu jer je doživela srčani udar. Ona je sada za grčke medije ispričala neke nove detalje.

- Zahtevamo pravdu. Da pronađem osobu koja je ovoliko naudila mom detetu - započela je majka ispovest.

1 / 5 Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zatim je otkrila kako je saznala tragičnu vest.

- U zoru me je probudila sestra i rekla mi "dete ti je pretučeno". Otišla sam u bolnicu i tamo saznala tužnu istinu. Bio je dete sa ličnošću, sa verom, čitao je jevanđelje sa prijateljima. Voleo je AEK. Poludela sam. On će platiti za ono što je uradio mom detetu - rekla je Mihalisova majka kojoj je pozlilo posle strašnog saznanja.

Podsetimo, premijer Grčke Kirijakos Micotakis najavio da će sve fudbalske navijačke grupe u zemlji biti zatvorene. Njih će zameniti zvanična udruženja koja će delovati iz sedišta svakog fudbalskog kluba.

"Klubovi navijača se zatvaraju. Svaki tim će imati samo jedan klub navijača, koji će biti u sedištu kluba", poručio je Micotakis.

Premijer Grčke je to izjavio nakon sastanka sa predsednikom Evropske fudbalske federacije (UEFA) Aleksandrom Čeferinom, sa ministrima u grčkoj vladi, kao i vlasnicima četiri najveća kluba u zemlji, Olimpijakosom, Panatinaikosom, AEK-om i PAOK-om.

Micotakis je dodao i da policija preuzima kontrolu nad ulaskom navijača na stadione.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track