ZVEZDAŠI, ŠTO VAS JE VIŠE NA STADIONU, BIĆE VIŠE GOLOVA: Žan Filip Kraso pozvao navijače na utakmicu protiv Spartaka u subotu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

poziv

ZVEZDAŠI, ŠTO VAS JE VIŠE NA STADIONU, BIĆE VIŠE GOLOVA: Žan Filip Kraso pozvao navijače na utakmicu protiv Spartaka u subotu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo drže prvo mesto na tabeli Superlige posle prva tri odigrana kola.

Kraso, Žan Filip Kraso
foto: Starsport©

Crveno-beli žele da nastave u pobedonosnom ritmu, pa je jedan od najboljih igrača na početku sezone, Žan Filip Kraso pozvao navijače da u što većem broju dođu na utakmicu protiv Spartaka, u subotu od 20.30 časova.

- Zdravo zvezdaši, ovde Žan Filip Kraso! Pozivam vas na utakmicu u subotu. Želimo da ostvarimo još jednu pobedu i treba nam vaša podrška. Čujemo vas i osetimo vas dok smo na terenu - istakao je Žan Filip Kraso i nastavio:

- Što vas je više na stadionu, sve više ćemo golova postizati. Nadam se da ću vas videti u velikom broju u subotu. Čekamo vas. Idemo! Zvezdaaa!!!

Fudbaleri Crvene zvezde su protiv Spartaka u poslednjih deset susreta postigli tri gola po proseku. Baš u stilu kako je Kraso i najavio, navijače očekuje atraktivan i totalan fudbal, kakav i igra ekipa Baraka Bahara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track