LUDA PRIČA! Kako je italijanski stručnjak poludeo pred okršaj sa Gvardiolom: RAZBIO SAM TELEFON U ZID I VRIŠTAO!
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

HIT

LUDA PRIČA! Kako je italijanski stručnjak poludeo pred okršaj sa Gvardiolom: RAZBIO SAM TELEFON U ZID I VRIŠTAO!

Fudbal -

Mladi talentovani italijanski fudbalski stručnjak Roberto de Zerbi za kratko vreme pokupio je ogromne simpatije ljubitelja Premijer lige.

Italijan je sa Brajtonom bio hit prvenstva prošle sezone, njegov tim bio je pravo osveženje.

Sjajno su otvorili i novu sezonu u elitnom engleskom takmičenju. Na startu prvenstva savladali su Luton rezultatom 4:1 i pokazali da ponovo imaju tim za velika dela.

Mladi trener De Zerbi u intervjuu za italijansku "Gazetu" govorio je o najzanimljivijim momentima u dosadašnjoj karijeri i tom prilikom ispričao jednu anegdotu iz svlačionice koja se desila pred okršaj sa Mančester sitijem prošle sezone.

"Na kraju nas je Siti porazio. Sećam se da je moja ekima mnogo dvoumila u pripremi tog meča. Hoćemo li biti hrabri ili ćemo, poput ostalih, čekati njihove napade? Kada se sastanak završio, bacio sam telefon u zid i vrištao: 'Zar sam uzalud potrošio 10 godina svog života?' Odlučio sam, ako izgubimo, izgubićemo na naš način. Otvorili smo se i pokušali da napadnemo Siti", otkrio je Italijan.

Ekipa Pepa Gvardiole slavila je tada rezultatom 3:1. Erling Haland dva puta je zatresao mrežu, a u strelce se upisao i Kevin de Brujne.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track