OVOME ĆE SE OBRADOVATI SVAKI NAVIJAČ PARTIZANA: Duljaj dogovorio još TROJICU fudbalera! Ali, ima jedan problem oko TRANSFERA
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

rukovodstvo na ispitu

OVOME ĆE SE OBRADOVATI SVAKI NAVIJAČ PARTIZANA: Duljaj dogovorio još TROJICU fudbalera! Ali, ima jedan problem oko TRANSFERA

Fudbal -

FK Partizan odložio je utakmicu protiv kragujevačkog Radničkog 1923 u Superligi, kako bi iskoristio vikend da se što bolje pripremi za gostovanje Nordsjelandu u Danskoj u četvrtak, u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencije.

Igor Duljaj
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Međutim, trener crno-belih Igor Duljaj, sportski direktor Ivica Kralj i čelnici kluba rade na dodatnom ojačanju igračkog kadra. Prema saznanjima Kurira, šef struke Partizana Igor Duljaj tražio je od rukovodstva još trojicu fudbalera. Njihova imena se drže u tajnosti, a klub iz Humske nastoji da dovede igrače na pozicijama štopera, centralnog veznog i krilnog igrača.

Igor Duljaj je sportskom sektoru predočio o kojim fudbalerima se radi, jer je postigao dogovor sa njima. Međutim, sva trojica su pod ugovorima sa svojim klubovima i za njihov dolazak treba platiti obeštećenje.

Mateus Saldanja
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Da podsetimo, Partizan je za Brazilca Mateusa Saldanju platio 1.300.000 evra. Ukoliko se ostvari zacrtani transferi, Partizan bi ovog leta angažovao čak 12 novih fudbalera, što se ranijih sezona nije dešavalo.

Ovog leta, crno-beli su doveli ukupno devetoricu novih fudbalera. Pored Brazilca Saldanje dres Partizana zadužili su Aleksandar Jovanović, Aranđel Stojković, Nikola Antić, Ksander Severina, Frenk Kanute, Aleksandar Ščekić, Aldo Kalulu i Nemanja Nikolić.

Prvom timu priključeno je i nekoliko talentovanih klinaca iz omladinskog pogona kao što su - Janko Jevremović, Nemanja Trifunović, Bogdan Mirčetić, Mateja Stjepanović, Mihajlo Petković, Milan Aleksić i Vanja Radulaški.

Matija Nastasić
foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Igor Duljaj imao je želju da tokom leta u klub vrati dvojicu iskusnih igrača Partizana Stevana Jovetića i Matiju Nastasića. Sa obojicom je pričao, međutim nije došlo do dogovora. Njih dvojica su i dalje slobodni, nisu pronašli klub, a vrata Partizana biće im otvorena do poslednjeg dana prelaznog roka.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track