SUPRUGA TUŽILA FUDBALERA MANČESTERA ZA ZLOSTAVLJANJE: Dokument od 70 strana predala je na SUD, Brazilac tvrdi da je NEVIN (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Shutterstock

nagrabusio je

SUPRUGA TUŽILA FUDBALERA MANČESTERA ZA ZLOSTAVLJANJE: Dokument od 70 strana predala je na SUD, Brazilac tvrdi da je NEVIN (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Antoni mogao bi da se nađe u velikom problemu, ukoliko ga na sudu dobije bivša supruga.

Antoni
foto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabrijela Kavalin optužuje Antonija za tri zločina. Njeni advokati predali su sudu dokument od 70 stranica u kojem ona Brazilca optužuje za nasilje, odnosno za zlostavljanje tokom zajedničkog života.

Gabrijela Kavalin
foto: Printskrin/Instagram

Advokati Gabrijele Kavalin uvereni su da Antoni (23) može biti optužen za tri zločina prema zakonima Engleske. To uključuje slanje pretećih poruka, zatvaranje Gabrijele kod kuće mimo njene volje i dela nasilja u porodici koja rezultiraju telesnim povredama.

Pravni zastupnici bivše supruge brazilskog fudbalera ove „zločine“ definišu na sledeći način:

„Slanje pretećih poruka, kao i činjenica da ju je zaključao u kuću, i nasilje u porodici, sa pomerenom protezom dojke i povredom prstiju, radnje su klasifikovane u Engleskoj kao tri različita krivična dela.“

Mančester junajted još nije komentarisao ove navode, a Antoni se već ranije izjasnio da je nevin. Klub se već suočio sa sličnim problemom, kada je u zatvoru završio talentovani Mejson Grinvud, nakon što je pretukao svoju devojku. Kasnije su se Grinvud i njegova verenica pomirili, ona mu je čak i rodila sina, ali mladi fudbaler iako je izašao iz zatvora još nije siguran hoće li ostati u Mančester junajtedu.

Antoni stigao je u Mančester junajted prošlog leta iz Ajaksa za 100.000.000 evra, što je jedan od najskupljih transfera u istoriji kluba. Brazilac ima nedeljnu platu od 240.000 evra, mesečno 960.000 evra ili na godišnjem nivou 11.520.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track