NIJE SVE TAKO BAJNO I SJAJNO! Prva ŽRTVA bahatih Saudijaca: Doveli ga pre mesec dana za 30.000.000, sad bi da ga OTERAJU iz kluba!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

brazilac u šoku

NIJE SVE TAKO BAJNO I SJAJNO! Prva ŽRTVA bahatih Saudijaca: Doveli ga pre mesec dana za 30.000.000, sad bi da ga OTERAJU iz kluba!

Fudbal -

Brazilski fudbaler Žota doživeo je veliku neprijatnost u svom novom klubu Al Itihadu iz Saudijske Arabije.

Bogati klubovi iz ove zemlje napravili su neviđenu pometnju na fudbalskom tržištu ovog leta. Ogromnim novcem i brojnim privilegijama privukli su veliki broj zvučnih imena iz Evrope. U Al Itihad stigli su Karim Benzema, Kante, Fabinjo i Brazilac Žota koji je doživeo ogromnu neprijatnost.

Žota je stigao u Al Itihad iz Seltika za 30 miliona evra, a samo mesec dana kasnije nalazi se na izlaznim vratima kluba.

Al Itihad zbog velikog broja stranaca sada želi da ga se reši.

Brazilac je odigrao šest mečeva za ovaj klub i uglavnom je u igru ulazio sa klupe, a u poslednje vreme ga nema u sastavu i mnogi su verovali da je razlog povreda. Međutim, isposatavilo se da klub pokušava da ga otera. Bivši igrač Seltika bio je u šoku kada su mu saopštili da su napravili grešku, da im više nije potreban i da žele da ode iz kluba kako bi se oslobodilo mesto stranca u ekipi.

Al Itihad očito želi da dovede još jedno zvučno pojačanje iz Evrope, pa pokušavaju da oslobode mesto. Spremni su i da plate odštetu Brazilcu samo da ode i čini se da će u narednim danima doći do prekida saradnje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track