JEDAN DAN U HRVATSKOJ KOŠTA IH PRAVO BOGATSTVO! Bekam uživa sa porodicom u LUKSUZNOM KOMPLEKSU, samo za smeštaj daje 10.000 dnevno
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

ima se - može se

JEDAN DAN U HRVATSKOJ KOŠTA IH PRAVO BOGATSTVO! Bekam uživa sa porodicom u LUKSUZNOM KOMPLEKSU, samo za smeštaj daje 10.000 dnevno

Fudbal -

Par dana nakon osvajanja Liga kupa, prvog trofeja u istoriji Intera iz Majamija, vlasnik kluba Dejvid Bekam otputovao je sa porodicom na odmor u Hrvatsku.

Dejvid i Viktorija prošle godine letovali su na ostrvu Lopud i očito su se sjajno proveli, pošto odlučili da i ove godine posete ovo prekrasno mesto na Jadranu.

Bekamovi su u ponedeljak doputovali iz Majamija u Dubrovnik privatnim avionom i odmah se uputili na svoju omiljenu destinaciju - Lopud.

Lopud
foto: Elmtree Images / Alamy / Profimedia

To je jedno od najluksuznijih mesta na hrvatskom primorju, u kom je za jedan dan boravka potrebno pravo bogatstvo.

Dejvid i Viktorija smešteni su u velelepnom kompleksu "Lopud 1483", gde imaju svoje lično obezbeđenje kako ih niko ne bi uznemiravao.

nače, u pitanju je nekadašnji franjevačkom samostan koji je grofica Frančeska von Habzburg obnovila i tao napravila kombinaciju muzeja, elegantnog hotela i duhovnog utočišta 21. veka zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 evra za deset osoba, a cena jednog noćenja iznosi oko 1500 evra.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Uz dodatne "sitnice" koje koriste, a tu se ubraja i jahta, dan u Hrvatskoj Bekamove košta oko 20.000 evra. Za obične smrtnike veliko bogatstvo, a za legendarnog fudbalera i njegovu dragu - prava sitnica.

Dejvid i Viktorija su u Hrvatsku došli sa decom i nekoliko prijatelja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track