DANAC OPREZAN PRED OKRŠAJE SA PARTIZANOM! Trener Nordsjelanda: Čeka nas TEŽAK ZADATAK! Na njega moramo da obratimo POSEBNU PAŽNJU
Foto: Alex Nicodim / imago sportfotodienst / Profimedia

LIGA KONFERENCIJA

DANAC OPREZAN PRED OKRŠAJE SA PARTIZANOM! Trener Nordsjelanda: Čeka nas TEŽAK ZADATAK! Na njega moramo da obratimo POSEBNU PAŽNJU

Fudbal -

Trener danskog Nordsjelanda Johanes Hof Torup rekao je da njegov tim očekuje težak zadatak protiv Partizana u plej-ofu Lige konferencija.

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.30 odigraće u u Danskoj protiv Nordsjelanda prvi meč plej-ofa kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Pred okršaj sa crno-belima trener domaćeg tima izjavio je da je Partizan ozbiljan protivnik i da je pred njegovim timom izuzetno težak posao.

- Imaćemo težak zadatak, ali verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča, dacemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pred domaćim navijačima da napravimo dobar rezultat uoči revanša u Beogradu - rekao je Hof Torup za zvanični sajt kluba.

Danac je istakao da izuzetno poštuje crno-bele.

- Odigraćemo četiri poluvremena, kao i protiv ekipe FCSB. Učinićemo sve da ostvarimo što bolji rezultat, ali nećemo da se nerviramo i ako bude nerešeno. Verujemo da možemo da napravimo dobar rezultat u revanšu u Beogradu. Partizan možemo da uporedimo sa FCSB. Igraju na isti način i imaju isti stil, ali su jedan nivo bolji od rumunskog kluba. Naša prednost bi mogla da bude iskustvo koje smo stekli na prethodne dve utakmice, kao i individualni kvaliteti nekih igrača, koji mogu da odluče meč - dodao je trener Noršelenda.

Trener danskog tima otkrio je i koga se najviše pribojava.

- Partizan ima pregršt dobrih fudbalera, koji dugo igraju zajedno nekoliko sezona. Igrač sa brojem deset igra na visokom nivou. Tu je i krilni igrač, koji je veoma dobar. Moramo posebnu pažnju da obratimo na brazilskog napadača Mateusa Saldanju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track